• Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Dale - landsbyen ved fjorden...

Dale -den grønne bydelen

Om få år vil de første familiene flytte inn i det som skal bli en helt ny bydel i Sandnes. Området rundt gamle Dale mentalsykehus skal etter planen gi husrom til minst 6000 mennesker.

Se hele saken i BYGG fakta

Vinnerne av #Daledarling

På Aftenbladet.no kan du nå lese og se video om de to heldige russejentene fra Vågen VGS, som stakk av med seieren og 25 000 kr etter konkurransen #Daledarling.

Les mer

Nytt Liv på Dale?

Skal det blåses nytt liv i Dale-området, eller bør det få hvile i fred? Dette spørsmålet drøftes i seneste utgave av Sandesmagasinet.

Les mer

Gode Ideer om Dale

Fredag 11. April skriver Rogalands avis om Vågen-elevenes motivasjon og arbeid med å finne de beste ideene til hvordan bydelen Dale skal utvikles de neste 20 årene.

Les mer

Vågen-elever bygger framtidens Dale

I Sandespostens trykkutgave kunne man 03.04.2014 lese om at elever ved Vågens Vgs i Sandnes inviteres til å komme med sine tanker om hvordan Dale kan se ut når området skal bygges ut. Per dags dato er første byggetrinn regulert og utbyggingen kan starte når den rette investoren er på plass.

Les mer

KOKO ARCHITECTS vant internasjonal pris for Interiør Arkitekter.

KOKO Arkitekter - en av våre samarbeidspartnere - har nylig mottatt en prestisjetung pris for sitt arbeid og talent.

Les mer

VI GRATULERER STAVANGER DIAMONDS CHEERSPORT MED SEIEREN!

Dale Eiendomsutvikling AS har siden desember kjørt en kampanje for lokal tilhørelighet på Facebook der lokalbefolkningen skulle stemme fram en vinner av kr. 5000,-
Vinneren av konkurransen ble Stavanger Dimonds Chhersport. Bryne Håndballklubb Jenter 14 og 15 år kom på en god 2. plass og Sjøspeiderne i Sandnes på en 3. plass. Vi takker alle deltagere og stemmegivere for innsatsen! Vi håper å kunne lage en klubb-konkurranse hvert år og etablere det som en god tradisjon.
Les mer på våre Facebook-sider.

Les mer

Ny reguleringsplan for veien mellom Gramstad og Dale

Planarbeidet med trafikksikring gjennom Gramstad nærmer seg avslutningen. Det er bare små detaljer som gjenstår før det foreligger en endelig godkjenning fra Statens Vegvesen. Videre er det lagt ned en mengde arbeid i prosessen med støyskjerming og grunnerverv på Gramstad. Det vil i disse dager bli sendt ut invitasjon til et grunneiermøte som vil bli avholdt i lokalene til Hana Idrettslag 8. januar 2014.

Les mer

Hovedbygget søker investor!

KOKO arkitekter har jobbet videre med Hovedbygget og innovative planløsninger for kommende beboere. Dale Eiendomsutvikling er så heldige å kommunisere direkte med de som har satt seg på interesselisten og får både henvendelser og tilbakemeldinger på vår aktivitet. Alt ligger tilrette for at Hovedbygget blir et levende og moderne hjem for framtidige kjøpere samtidig som vi bevarer den stolte fasaden og de vakre omgivelsene.

Les mer

Ny logo!

Etter en lang periode med mye planarbeid, er vi nå i neste fase og fant det naturlig å fornye profilen vår litt. August 2013 vedtok vi ny logo og fargepalett som vi er veldig fornøyd med. Logoen illustrerer dalen vi holder til i, samtidig som de friske grønnfargene symboliserer eplehagen og den frodige naturen rundt oss. Det blå er fra havet og himmelen, den gule og oransje fra den livgivende solen og de varme gråtonene fra jorden som har gitt grøde til beboere på Dale gjennom alle tider.

Les mer

Spennende utvikling

Vår samarbeidspartner - KOKO Arkitekter - har begynt arbeidet med å illustrere de planlagte boligene i mer detalj. Oversiktsbildet viser hvordan de forskjellige boligene er tilpasset terrenget og sjøutsikten. Vi vil fortsette å jobbe tett med arkitektene og etterhvert også med investorer og entreprenører for så med tiden å kunne presentere ferdige prospekter for hver bolig. Vi går spennende tider i møte!

Les mer

Prospekt

Dale ligger vakkert til ved Gandsfjorden i Sandnes kommune. Området er omgitt av vakker natur på alle kanter; mektige fjell, frodig skog, flere turløyper og bademuligheter. Området utgjør 4.500 dekar og har over 5.000 meter kystlinje. Samtidig har man nærhet til alle byens tilbud. Med bil ligger Sandnes sentrum bare 10 min unna.

Bla i prospektet

Riving av gamle og dårlige bygg gir plass for bærekraftig utbygging.

Analysen viser at E-bygget ikke kan brukes til andre ting enn institusjon. Det ville blitt kostbart å rehabilitere velferdsbygget. Det er også lurt å legge den nye veien til området på baksiden, og ikke gjennom parken som planlegges, sier Arealplanlegger Ingvild Kjosavik.

Les mer

Regionens rimeligste lager?

Dale Eiendomsutvikling AS forvalter en eiendomsmasse som er egnet for flere formål. Flere bygg er tilpasset lagerutleie og til den fantastiske prisen av kr. 50,- pr. m2/mnd.! NB! Langdag til kl. 18:00 på torsdager!

Les mer

Trygg ferdsel for myke trafikanter

Tenk deg å kunne sykle trygt fra Sandnes til daleområdet for så å benytte seg av de mange turmulighetene her inne! Vi har planer om å etablere en gang- og sykkelvei fra Gramstad og inn til Dale. Samtidig vil vi også oppgradere adkomstveien til Dale, slik at den tåler den økte trafikken. Da vil hele strekningen mellom Sandnes og Dale være godt tilrettelagt for myke trafikanter", sier vår daglige leder i sitt intervju til Sandnesposten i juni 2012.

Les mer

Stavanger Aftenblad: Riksantikvaren godtar Dale-planer!

Det gamle psykiatriske sykehuset på Dale kan bygges om til boliger, slår Riksantikvaren fast.

Les mer