• Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Om oss

Hvem er vi?

Dale Eiendomsutvikling AS er et heleid datterselskap av Rogaland Fylkeskommune.

Vi forvalter en eiendom på 4500 dekar, hvorav ca 1000 er særdeles egnet for boligutvikling. I tillegg er det en eksisterende bygningsmasse som skal ivaretas og driftes. 

I 2008 ble det sent inn en søknad til EU om å få tildelt midler fra EU 7. rammeprogram; Concerto. Prosjektet ble kalt PIME'S (Play It More Efficient, Sam) I 2009 kom den fantastiske meldingen om at Rogaland Fylkeskommune hadde vunnet tildelingen i konkurranse med totalt 37 innsendte søknader.

Les mer om PIME'S og Concerto her


Ny profil

Etter en lang periode med mye planarbeid, er vi nå i neste fase og fant det naturlig å fornye profilen vår litt. August 2013 vedtok vi ny logo og fargepalett som vi er veldig fornøyd med.

Logoen illustrerer dalen vi holder til i, samtidig som de friske grønnfargene symboliserer eplehagen og den frodige naturen rundt oss. Det blå er fra havet og himmelen, den gule og oransje fra den livgivende solen og de varme gråtonene fra jorden som har gitt grøde til beboere på Dale gjennom alle tider.

            

En levende landsby ved fjorden

Vi har som målsetning å bygge et godt fundament for en levende landsby, samtidig som vi har innovative løsninger for det moderne samfunn. En optimal energiløsning vil være et av de viktigste prosjektene vi kan levere for et bærekraftig samfunn på Dale.

Les gjerne mer om de forskjellige prosjektene og planene på sidene våre og bruk gjerne søkeknappen øverst til høyre for å finne raskt fram.

Velkommen til Dale!

Les gjerne våre nyhetsbrev her